SUPERFLEX i Cisternerne

Cisternerne inviterer nysgerrige opdagelsesrejsende med ind i en mørk fremtid. I udstillingen "This is not the end of the world" har Det danske kunstnerkollektiv SUPERFLEX oversvømmet det tidligere vandreservoir, der i dag fungerer som Frederiksbergs underjordiske kunsthal.

Et omklædningsrum er det første, du møder i udstillingen. Nu må du skifte til gummistøvler, før du kan fortsætte ind i undergrunden. En oversvømmelse har fundet sted, forfaldet er i gang og på rejsen ind i det ukendte vil du støde på levn fra en fjern fortid: vores egen nutid.
 
“It is not the end of world” vender det dystopiske scenarie, hvor menneskeheden ikke længere eksisterer, til en mere nuanceret fortælling. Som titlen anslår, henviser SUPERFLEX til, at klimaforandringerne muligvis bliver enden på menneskeheden, men ikke nødvendigvis verdens ende. Planeten skal nok klare sig uden os.
 
Den verdenskendte, danske kunstnergruppe SUPERFLEX blev grundlagt i 1993 af Jakob Fenger (f. 1968), Bjørnstjerne Reuter Christiansen (f. 1969) og Rasmus Nielsen (f. 1969).

Indtil den 30. november
Cisternerne, Søndermarken
Tirsdag-onsdag kl. 11-18, torsdag kl. 11-20, fredag-søndag kl. 11-18
Entré: 70 kr.