Årets julemarkeder på Frederiksberg

Traditionen tro fyldes Frederiksberg med masser af julestemning, når gader, stræder og parker lægger hus til julemarkeder for enhver smag.

08. nov. 2023

Indhold

  Julemarked i stalden på Store Godthåb

  Julen starter på Store Godthåb, hvor gårdspladsen pyntes op, og du kan købe pyntegrønt, juletræer, diverse bånd og pynt til dekorationer, samt æbleskiver, gløgg og kakao. På udvalgte dage er det også muligt at udfolde sine kreative evner i den lune julestue og kreere sin egen juledekoration.

  Tid: 17. november - 23. december
  Sted: Store Godthåb, Godthåbsvej 79A

  Læs mere i facebookbegivenheden

  Jul i ZOO

  Rensdyrene og resten af alverdens dyr byder indenfor til en hyggelig naturjul i ZOO. Haven er pakket ind i ren(s)dyrket julestemning, bålsteder at varme sig på og massevis af gran og gevirer. Oplev et væld af sjove og lærerige juleaktiviteter for hele familien. Du kan blandt andet besøge julemanden i rensdyrstalden, løbe dig varm på isen, nyde julemusik under åben himmel, snitte små jule-mus og lave julepynt af gevir.

  Tid: 18. november - 1. januar
  Sted: ZOO, Roskildevej 32

  Læs mere på ZOO's hjemmeside

  Julemarked på Værnedamsvej

  Kom og vær med til byens hyggeligste julemarked. Butikker, caféer og restauranter rykker ud på gaden og byder på det bedste, de har. Du kan blandt andet købe julegløgg, vafler, dejlig mad og gode tilbud. Der vil være stande med vintage, lopper, håndværk og unikke julegaveideer.

  Tid: Lørdag den 2. december kl. 9-16
  Sted: Værnedamsvej og Tullinsgade

  Se mere i Facebookbegivenheden

  Jul på Bakkehuset 

  Kom i den ægte gammeldags julestemning, når Bakkehuset skyder julen i gang. På gårdspladsen synger Musikhøjskolens Børnekor julen ind, og indenfor i de historiske stuer har kunstnerkollektivet Et Andet Sted lavet en særlig juleudstilling - Evig jul. I Orangeriet kan man købe varme drikke at lune sig med, og ved arbejdsborde på gårdspladsen kan man udhule æbler og lave sin egen æblelygte.

  Tid: Søndag den 3. december kl. 11-17
  Sted: Bakkehuset, Rahbeks Allé 23

  Advent på Fasangården 

  Fasangården pynter igen i år gårdspladsen med lys, gran og juletræer og inviterer de fire søndage op til jul på varm gløgg, hjemmelavede æbleskiver og et spændende adventsprogram for både voksne og børn. Du kan blandt andet være med, når Claus Meyer tænder juletræet, møde julemanden der deler slik ud, og høre live-jazz.

  Tid: Hver søndag i advent kl. 13-16.30
  Sted: Fasangården, Søndre Fasanvej 73

  Læs mere på Fasangårdens hjemmeside

  Kender du til andre julemarkeder på Frederiksberg, så send gerne en mail til oplev@frederiksberg.dk