By og Kultur magasin - disclaimer

I denne uge omdeles By & Kultur magasinet. Magasinet var på vej til omdeling, før regeringens tiltag for at bremse Covid-19 trådte i kraft. Derfor modtager mange magasinet, selvom indholdet handler om et by- og kulturliv, der ikke gør sig gældende lige nu.

Onsdag og torsdag i denne uge omdeles By & Kultur april-maj-juni til husstande på Frederiksberg, der også modtager reklametryksager.

Produktionen af By & Kultur tager lang tid og involverer mange. Derfor var magasinet allerede trykt og ved at blive pakket til omdeling, da regeringens tiltag for at bremse Covid-19 trådte i kraft mandag den 16. marts.

Det betyder, at magasinet, som mange modtager i deres postkasse i denne uge, indeholder artikler og en kalender med omtaler af begivenheder, som er aflyst og steder, som lige nu er lukkede.

Her på oplev opdaterer vi løbende, når der sker ændringer i forhold til situationen for kulturinstitutionerne og afholdelsen af arrangementer og begivenheder.

Vi glæder os til igen at kunne fortælle om byens mange kulturtilbud og –oplevelser. Indtil da vil vi opfordre til at følge myndighedernes råd, som findes samlet på coronasmitte.dk og at I passer på jer selv og hinanden.