Det sker .... uge 20-21

Covid-19 er over os, men det skal ikke forhindre os i, at dyrke motion eller på anden vis få gode oplevelser.  Her kan du få et overblik over de mange tilbud. God fornøjelse :-)   

Er du i tvivl om hvilke kultur- og idrætsfaciliteter åbner på Frederiksberg som et led i genåbningsfase 2? Så læs med her:

På baggrund af opretholdelse af forsamlingsforbuddet på max 10 personer samt afstandskravet på 1 m gælder følgende frem til 8. juni:

Idræt:
Udendørs idrætsanlæg (boldbaner m.m.) åbner for den organiserede idræt (forenings- og skoleidræt) men er fortsat lukkede for den uorganiserede idræt. 
Udendørs åbne idrætsfaciliteter (trænefaciliteter i parker m.m.) vil fortsat være lukkede. 
Alle indendørs idrætsfaciliteter vil være lukkede. 

Kultur:
Fase 2 giver mulighed for gradvis åbning af udlån på byens biblioteker. På Frederiksberg starter vi på Hovedbiblioteket d. 18. maj. Læs mere under bibliotekets aktiviteter. Alle andre kulturinstitutioner er forsat lukket. 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Bevæg dig for livet – Frederiksberg er et projekt der vil gøre det attraktivt for endnu flere, at være med i idrættens fællesskaber. Læs mere om projektet her og se de mange aktiviteter. I denne uge sættes følgende aktiviteter i gang:  

Løbetræning for begyndere og letøvede. Få god motion og afvekslende træning hver uge sammen med andre i et hyggeligt socialt fællesskab, som samtidig gør dig til en bedre løber. 
Arrangør: FIF Atletik og Motion.
Dato: Klik for tilmelding til mandage – første gang den 18.5 og klik for  tilmelding til torsdage – først gang den 21.5 
Mødested: Frederiksberg Idrætspark, Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg, kl. 17.30-18.45
Målgruppe: Voksne (fra 17 år og opefter)

Tennis for nye medlemmer - KB tennis åbner anlægget op, og giver gratis rundvisning for alle tennis-interesserede. 
Arrangør: KB tennis. 
Mødested: Peter Bangs Vej 147 (torsdag) og Pile Alle 14 (onsdag), 2000 Frederiksberg. Begge steder mødes vi på P-pladsen.
Dato: Onsdag d. 20/5 kl. 17-17.30 og torsdag d. 21/5 kl. 18.00-18.30. 
Målgruppe: Alle aldre – både børn og voksne 
Læs mere og tilmeld dig her: Onsdag den 20. maj kl. 17-17.30 og Torsdag den 21. maj kl. 18-18.30  (9 pladser pr. rundvisning)

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Kirkerne på Frederiksberg genåbner i næste uge, hvor de første gudstjenester finder sted Kristi himmelfartsdag torsdag d. 21. maj. Inden da kan man på søndag se TV-gudstjeneste med Jesper Mønsted, sognepræst ved Sankt Markus Kirke. Gudstjenesten er optaget i Solbjerg Kirke.

TV-gudstjeneste Kan ses på TV2 Lorry
Arrangør: Folkekirken på Frederiksberg
Dato: Søndag d. 17. maj kl. 10.30 og 13.00
Målgruppe: Voksne
Se mere på hjemmesiden

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Hovedbiblioteket genåbner den 18. maj
Hovedbiblioteket genåbner den 18. maj for korte besøg og lån af bøger, musik og film. Læs om genåbningen her.  

•Book hjælp til borgerservice online 
Nu kan du få hjælp til borgerservice hjemmefra via Skype. Klik og book tid

•Book en bibliotekar online
Book en bibliotekar online og få individuel hjælp til din opgave, bibliotekets digitale tilbud og meget andet. Du vælger selv om vejledningen skal foregå over mail, telefon eller som videomøde over Skype. Klik og book her.

•Læsekreds med Asta Olivia Nordenhof
Vær med i en unik læsekreds og mød den prisvindende forfatter Asta Olivia Nordenhof, der står bag den anmelderroste roman "Penge på lommen". Klik og tilmeld dig her.

•Digitale skolestartsposer til nye skolebørn
For mange 5- og 6-årige nærmer skolelivet sig med hastige skridt – nogen er startet i SFO, nogen gør det lige om lidt og andre tager springet efter sommerferien. Ens for alle er, at børnene er spændte på det nye liv i og omkring skolen. For at hjælpe de nye skolebørn med at få den bedste start på skolelivet, har vi samlet tre digitale skolestartsposer. Her er noget til de børn, der ikke kan vente, til dem der har kriller i maven, og til dem der tror, de skal kunne det hele inden, de begynder i skolen. Klik og tilmeld dig her.

•Digital bogsnak hver onsdag
Vi sidder klar ved tasterne til en samtale med dig om bøger og læseoplevelser hver onsdag mellem klokken 13.00 og 14.00 på bibliotekets Facebook-side.

Andre digitale kulturtilbud på Frederiksberg:

Byg som en arkitekt med My Little Architect. Klik her for at se mere.

Lær symfoniorkesterets instrumenter at kende med CPH Phil

Vi opfordrer til, at du selv holder øje med aktiviteter på diverse kulturaktørers hjemmesider og ønsker en rigtig god fornøjelse 

Hvis du vil gerne vil have vist dine aktiviteter på denne side, så skriv til: detsker@frederiksberg.dk