Det sker ... uge 18-19

Mange kultur- og fritidsarrangementer er aflyst på grund af Corona-virus, men der er stadig masser af muligheder for oplevelser på Frederiksberg. Her får du et overblik over de mange tilbud. God fornøjelse  :-) 

Biblioteket Frederiksberg tilbyder en lang række tilbud, så du ikke kommer til at mangle inspiration, læsestof, hjælp til lektierne eller andet i den kommende tid. Ud over de digitale tilbud som eReolen, Biblioteksvagten og Filmstriben er der kreativ inspiration til børnefamilier, podcasts til dig der elsker musik, ekstraordinær adgang hjemmefra til artikler på Infomedia, bunkevis af anbefalinger til læsestof til de voksne og meget mere. 

Stadsarkivet indsamler fortællinger og billeder om den nuværende corona-tid på Frederiksberg.  
På godt og ondt er det en historisk tid, vi lever, som uden tvivl vil finde sin centrale plads i fremtidens historiebøger. Det er derfor vigtigt, at vi får dokumenteret forholdene på Frederiksberg i disse dage og uger. Hjælp Stadsarkivet ved at dele din fortælling og billeder fra hverdagen lige nu til stadsarkivet@frederiksberg.dk. På Stadsarkivets hjemmeside finder du også inspirerende artikler og film om Frederiksbergs historie. 

Se mere på stadsarkivet.frederiksberg.dk

KU.BE tilbyder løbende online koncerter, foredrag og webinars via deres hjemmeside. Her finder du også en række inspirerende artikler om KU. BE’s stamgæster.  

Hold dig opdateret på aktuelle digitale oplevelser på kube.frederiksberg.dk/

Andre digitale kulturtilbud på Frederiksberg:

Hvis du vil gerne vil have vist dine aktiviteter på denne side, så skriv til :detskerpå@frederiksberg.dk