Det sker ... 21-22

Her kan du få et overblik over den kommende periodes tilbud. God fornøjelse :-)   

KU.BE se KU.BEs online initiativer neden for.

Selvtræning for hele familien - på Frederiksberg
Mens vi venter på, at det populære familieorienteringsløb med start foran KU.BE er tilbage, kan I træne sammen med løbeklubben på anden vis. Læs hvordan her.

Speedstacking - online hver dag
Normalt er der sportstacking-træning med Frederiksberg Sport Stacking Klub i KU.BE mandag og torsdag. Mens kulturhuset er lukket, kan man deltage HVER dag - via skype. Læs mere her: Sådan er vi sammen på afstand: Træn med Frederiksberg Sport Stacking Klub.

Onlinekoncert: Klassisk koncert for børn og bamser med GIÒIA
En gang om måneden afholder Genklange klassisk koncert for børn i KU.BE, hvor børnene kommer helt tæt på instrumenterne og deres lyde. Nu er koncerterne rykket midlertidigt online. Her er det middelaldertrioen GIÒIA, der viser deres instrumenter frem - og der skal både klappes, danses og quizzes undervejs. Link til koncerten er her.

I Danmark er jeg født - og jeg blir' hjemme. Samtidssang rykker online part II.
Vær med, når højskolelærer og pianist Thomas Vigild sætter fokus på samtidssangen og opdaterer den med nye tekster, der afspejler vores nutid. Her med en coronasangtekst af satiregruppen MAGT. Link til sang, tekst og akkompagnement: Syng med her.

Groove-dans for hele familien
Her er tre gode tips til sange, som er perfekte at danse igennem til sammen med ungerne hjemme på stuegulvet - fra Groove-underviseren Karin. Groove-dans for hele familien skulle have fund et sted i KU.BE den 18. april. Få dansetips her.

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Live-streamet koncert. På Musikmuseet er vi glade for, i samarbejde med Music Confucius Institute (MCI) på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM), at kunne indbyde alle klasser i DK (primær målgruppe 3.-6. kl) til live-streamet koncert spækfyldt med smukke, nye klange til dine elevers ører og spændende kinesiske instrumenter. Klik her for at se live-stream og være med.

--o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Bevæg dig for livet – Frederiksberg er et projekt der vil gøre det attraktivt for endnu flere, at være med i idrættens fællesskaber. Læs mere om projektet her og se de mange aktiviteter. I denne uge begynde i et Gå-fællesskab eller tilmelde dit barn til dansecamp i sommerferien :-)   

Gang for alle – Vi går sammen, har fokus på det sociale – og går omkring 5-8 km. hver gang. Alle kan være med, ruterne tilpasses alt efter hvor langt du ønsker at gå.
Arrangør: FIF Walk (FIF Atletik & Motion) 
Dato: Mandag 25.5 17.30-19.00
Mødested: Ved Frederiksberg Idrætspark, Sønderjyllands Alle 6
Målgruppe: Voksne i alle aldersgrupper – fra 17 år
Læs mere her.

Dansecamp i Sommerferien – tilmeld dig nu. For alle piger og drenge med mod på at stifte bekendtskab med dansearter som HipHop, Waacking, Funk og House.
Arrangør: FRBdans
Dato: 29.6-1.7 eller 6-8.7 (NB: Tilmeldingsfrist 4. juni for begge camps) kl. 9-14 hver dag i  Nyelandsvej 75A, 2000 Frederiksberg
Målgruppe: Piger og drenge 0.-3. klasse
Klik for Tilmelding til uge 27
Klik for Tilmelding til uge 32
Pris: 600 kr. pr. camp (dækker ud over 15 timers dans også en T-shirt samt frokost, frugt og vand/saftevand hver dag). Læs i øvrigt mere om FRBdans på frbdans.dk 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Gradvis genåbning af Hovedbiblioteket . Det betyder blandt andet, at vi kun åbner op for helt korte besøg, hvor du kan låne bøger og få hjælp og vejledning til lette søgninger og udlån. Indtil videre holder vi åbent fra kl. 9.30-12-30 samt kl. 15.00-18-00. Se mere neden for. 

•Book hjælp til borgerservice online 
Nu kan du få hjælp til borgerservice hjemmefra via Skype. Klik og book tid

•Book en bibliotekar online
Book en bibliotekar online og få individuel hjælp til din opgave, bibliotekets digitale tilbud og meget andet. Du vælger selv om vejledningen skal foregå over mail, telefon eller som videomøde over Skype. Klik og book her.

•Læsekreds med Asta Olivia Nordenhof
Vær med i en unik læsekreds og mød den prisvindende forfatter Asta Olivia Nordenhof, der står bag den anmelderroste roman "Penge på lommen". Klik og tilmeld dig her.

•Digitale skolestartsposer til nye skolebørn
For mange 5- og 6-årige nærmer skolelivet sig med hastige skridt – nogen er startet i SFO, nogen gør det lige om lidt og andre tager springet efter sommerferien. Ens for alle er, at børnene er spændte på det nye liv i og omkring skolen. For at hjælpe de nye skolebørn med at få den bedste start på skolelivet, har vi samlet tre digitale skolestartsposer. Her er noget til de børn, der ikke kan vente, til dem der har kriller i maven, og til dem der tror, de skal kunne det hele inden, de begynder i skolen. Klik og tilmeld dig her.

•Digital bogsnak hver onsdag
Vi sidder klar ved tasterne til en samtale med dig om bøger og læseoplevelser hver onsdag mellem klokken 13.00 og 14.00 på bibliotekets Facebook-side.

Andre digitale kulturtilbud på Frederiksberg:

Byg som en arkitekt med My Little Architect. Klik her for at se mere.

Lær symfoniorkesterets instrumenter at kende med CPH Phil

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o

Vi opfordrer til, at du selv holder øje med aktiviteter på diverse kulturaktørers hjemmesider og ønsker en rigtig god fornøjelse 

Hvis du vil gerne vil have vist dine aktiviteter på denne side, så skriv til: detsker@frederiksberg.dk