Danmarks internationale gadeteaterfestival

Når Danmarks Internationale Gadeteaterfestival igen i år indtager Frederiksberg, er det med et program, der blandt andet byder på 12 udenlandske forestillinger fra Frankrig, Brasilien, Finland, Tyrkiet, Belgien, USA. Forestillingerne spænder fra moderne dans, akrobatik, trapezkunst, human-specific teater til livemusik.

21. august
kl. 11: BLAND DIG UDENOM, (T’emmêle Pas!), af Cie du Fil a Retordre, Frankrig, ny cirkus, uden tale. I en kitschede kulisse med møbler fra forskellige tidsaldre, er dette en intim og burlesk cirkusforestilling.

Kl. 12: LES TONYS, af Compagnie Albedo, Frankrig, interaktive gadeteater med marionetdukke, uden tale. De to livvagter Tony og Tony er på mission for at beskytte byen og hjælpe dens indbyggere.

22. august
Kl. 14: SIDSTE PRØVE (Fillage), af Sur Mesure, Belgien, ny cirkus og live musik. Fortryllende forestilling, hvor alle talenter går op i en højere enhed.

Kl. 16: SIDSTE PRØVE

23. august
Kl. 16: HELT TIL HEST (FierS à Cheval), af Compagnie des Quidams, Frankrig. Poetisk gadeparade med fire hvide heste, der indtager byen.

Kl. 17: ROMEO OG JULIE, af MishMash, Finland, Sverige, Tyrkiet. En unik og nutidig fortolkning af Shakespeares klassiker med elementer fra det fysiske teater. 

24. august
Kl. 16: STÆDIG, (Obstinées), af La Burrasca, Frankrig, Ny cirkus. To trapez artister og en trommeslager er ”stædige nok” til et levere et imponerende trapezshow til deres gæster.

Kl. 17: GADERNE ER VORES , (La calle es nuestra), af Always Drinking Marching Band, Spanien, Musik blandes med skuespil og de to blandes med publikum i en interaktiv gadeforestilling, som hylder gaderne, fælleskaben og livsglæden.

25. august
kl. 16: ZUPER, af Youpi Cascade, Frankrig, ny cirkus, en autoritær bestyrer og sine assistenter i burlesk magtkamp.

Kl. 17: SPACEFLIGHT, af Jay & Sebastian, USA og Tyskland, jonglering. Forestil jer en jongleringsshow som bruger videnskabelige principper og er skabt ved hjælp af grundige fysiske eksperimenter.

26. august
Kl. 13: LES TONYS, af Compagnie Albedo, Frankrig, interaktive gadeteater med marionetdukke, uden tale. De to livvagter Tony og Tony er på mission for at beskytte byen og hjælpe dens indbyggere.

Kl. 13: LA BATT MOBILE, af Nomad Men, Frankrig, live musik. To charmerende musikere og deres unikke køretøj bringer rytme på vores cykelstier og gågader. 

27. august
Kl. 13: VI ER ÉN (Nois Um), af Cia Delápraká (Brasilien). En magisk forestilling med synkrone kroppe i flydende bevægelser, som bringer den sydamerikanske varme til os.

Kl. 14: DAMERNES GADE, (Rue des Dames), af Cie Passante, Frankrig, Human specific forestilling. En kvindelig skuespiller under et paraplytelt spiller udelukkende for dig. Ansigt til ansigt.

Kl. 15: VI ER ÉN

21. – 27. august
Søndermarken, Springvandsplænen ved Roskildevej
Fri entré
www.gadeteaterfestival.dk