Danmarks Internationale Gadeteaterfestival

I år løber Danmarks Internationale Gadeteaterfestival (DIG) af stablen for femte gang med forestillinger og oplevelser til danskere i alle aldre. Festivalen udfolder sig med over 100 internationale forestillinger i 10 danske byer med et spændende og varieret program fuld af overraskelser.

Guitarkoncert med Uffe Steen og Connor Noble

Koncerten med den alsidige guitarist og improvisationsmusiker Uffe Steen vil byde på fortolkninger af evergreens fra den amerikanske sangskat, enkelte danske sange samt egne kompositioner.

Søndagscafé og koncert

Bag Storm P. Museets plankeværk mod Pile Allé gemmer sig et lille skønt og næsten hemmeligt stykke idyl. Her i museets hyggelige gårdhave afholder museet og museets venneforening musikcafé på udvalgte sommersøndage. Søndag den 19. august spiller Dania Brass Quintet.

START! - koncert med nye talenter

START2000 er navnet på START! FRBs 2-årige talentudviklingsforløb for bands og artister. Bands som Alphabeat, Rasmus Nøhr, The Alpine, Ginger Ninja, Mariyah og Mathilde Falch har været en del af dette talent-initiativ. 18.

FRB Talks

Til denne FRB Talks drager vi ind i dyrenes verden. Hvordan finder man egentlig ud af, hvad et dyr er død af? Hvordan laver man en vaccine, og hvordan finder man ud af, om den virker?

PRIDE PARK

Copenhagen Pride Week løber af stablen 14. - 19. august med et overflødighedshorn af koncerter, debatter, workshops, fester og arrangementer, som alle er med til at hylde mangfoldighed og kærlighed og gøre os klogere på både os selv og hinanden.

Pages