Bakkehusets romantiske have åbner

Søndag den 30. april kan du komme med til indvielsen af Bakkehusets nyanlagte romantiske have, orangeri og museets nye særudstilling om Kamma Rahbek og hendes forhold til naturen og romantikkens havekunst.

Naturens matematik

Snefnuggenes krystaller, opbygningen af en grankogle og en ananas - det er alt sammen eksempler på, hvordan matematik manifesterer sig i naturen. Men naturen afspejler mange andre – og knap så iøjnefaldende – former for matematik, fx geometriske figurer, kurver, talrækker og det gyldne snit.

David Lynch foredrag - udsolgt

Der er desværre ikke flere billetter til foredraget om David Lynch og Twin Peaks ved Frederiksberg Filmværksted på onsdag den 26. april. Bemærk, at der kun er adgang med gyldig billet fra Billetto.

Onsdag den 26. april kl. 19
Biblioteket Danasvej 30B

Debutkoncert med Eva Steinaa

Oboist Eva Steinaa debuterer fra konservatoriets solistklasse. Obokoncerter af Martinu, Mozart, Strauss og Moscheles.

Onsdag den 26. april kl. 19.30
Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1
Fri entré

Diversity Day

CBS fejrer 100 års jubilæum i år og den 27. april fejres det med en mangfoldighedsdag i forbindelse med Forskningens Døgn. CBS´ campus bliver lavet om til et levende laboratorium for ligestilling og social forandring.

Mirror Mirror

I den stedsspecifikke udstilling ”mirror mirror” undersøger Mette Gitz-Johansen spejlingen som objekt og spejlingen som tilstand gennem tegning, foto og video.

Pages