Performance: En rejse ind i et kvindeliv

På Tove Ditlevsens fødselsdag torsdag d. 14. december kan du opleve en rejse ind i Tove Ditlevsens kvindeliv, når Frederiksberg Hovedbibliotek får besøg af  skuespiller Dinna Ophelia Hæklund, der har sammensat en særforestilling med udgangspunkt i Tove Ditlevsens liv og tekster.

Ræson Live: Ôzlem Cekic

På få dage blev Özlem Cekic’s bog, “Hvorfor hader han dig, mor?”, en bestseller. Hvad er hendes visioner for Danmark - og for demokratiet? Oplev hende onsdag 13. december, hvor hun besøger  Biblioteket Frederiksberg - og der er god tid til spørgsmål fra salen.

Masser af tråd

'Tråd' er musikerslang for strenge - og her er både de mange klassiske violinstrenge i Juniorstrygerne og de seje guitarstrenge i bandet Queen C.

Begge bands er fra Musikhøjskolen, og de har både forberedt både fælles musik og nogle stykker fra grupperne hver for sig.

Koncert med Røst

Kunne du ikke godt bruge en pause fra vintermørket? Så kom til midvinterkoncert med det rytmiske kor Røst.

Under parolen “pop du næsten kender” vil Røst synge udvalgte sange fra repertoiret - lidt jul bliver der også plads til.

Debutkoncert med Wu Yan

Slagtøjsspilleren Wu Yan debuterer fra konservatoriet solistklasse med værker af bl.a. Bach. Nørgaard og Zivkovic.

Onsdag den 13. december kl. 19.30
Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, Julius Thomsens Gade 1
Fri entré

Slægtsforsknings workshop

På slægtsforskningsworkshopperne er der mulighed for at stille spørgsmål om slægtsforskning og udveksle erfaringer med andre slægtsforskere.

Pages