Kammerkoncert med nordiske toner

En koncert med kammerkoret Broccoli om de korte dage og det nordiske sind. Kom med ind på vrangen af de nordiske lyse nætters poesi - nemlig de korte dages vintermørke eftertanke og skuen fremad mod lysere tider. På programmet står nordiske korværker af bl.a.

Ej blot til lyst - den kulturradikale revy

Byhistoriker Allan Mylius Thomsen fortæller mellem musikalske indslag om 1960'ernes bæredygtige og bidske revyer, som for eksempel "Frihed - det bedste guld", "Gris på gaflen" og "Diskret ophold".

Onsdag den 23. januar kl. 17

Koncertserien 24

Dygtige musikskoleelever udvalgt på Musikhøjskolen på Frederiksberg i samarbejde med de andre musikskoler i Center Kvintus - København, Rødovre, Dragør og Tårnby. Læs mere om hele Koncertserien 24!

Bar & brikker - brætpilsaften i KU.BE

KU.BE har en herlig samling af alle de allerbedste brætspil - både dem, du kender, og dem, du ikke kender endnu: Fra Imagine, Partners, Trivial Pursuit og Pandemic til Cards Against Humanity og Epic Spell Wars of the Battle Wizards.

Kom og leg i Alfons Åbergs fantastiske univers

Er du også vild med den lille dreng i den brune striktrøje og hans usynlige ven Svipper? Så tag forbi Frederiksberg Hovedbibliotek, hvor du kan se hele Alfons Åbergs verden folde sig ud som en sjov legeinstallation.

Pages