Fasangården åbner for publikum

Godt skjult bag et tæt skovbryn i Frederiksberg Have har Fasangården i mange år ligget tilbagetrukket, og hvis man ikke lige ved, at den ligger der, så ser man den sikkert ikke. Men det vil snart ændre sig. 

Chili Klaus

Chili Klaus fortæller først historien bag sine populære videoer, hvordan han fik idéen, og hvorfor han er så optaget af chili. Herefter handler det om chili. Hvorfor får man det varmt af chili? Hvor lang tid tager det at komme sig efter at have spist chili? Og hvad er chili godt for?

Værd at bevare

Snart kan du opleve Frederiksbergs arkitektoniske udvikling fra slotsby frem til 2. Verdenskrig vist i fotos af bevaringsværdige bygninger.

Skitsefernisering

Kronprinsesse Sofies vej skal være grønnere, tryggere og have bedre steder at opholde sig. Derfor har Områdefornyelsen i Nordre Fasanvej Kvarteret det seneste år arbejdet med at lave undersøgelser og analyser af vejen, ligesom der er indsamlet forslag fra beboere og brugere.

DM i speed stacking

Den 25. - 26. februar 2017 lægger KU.BE hus til de åbne danmarksmesterskaber i speedstacking. Speedstacking er en relativ ny sport i Danmark, men med et stort potentiale for såvel store som små.

Pages