God sommer

Oplev redaktionen går på sommerferie og er tilbage igen 1. august. Men byen ligger ikke stille. Der er masser at opleve for alle aldre: jazz festival for børn og voksne, kammerkoncerter i Brøndsalen, en række aktiviteter for børn rundt omkring i byen.

Nyt By & Kultur magasin

By & Kultur magasinet juli-august-september udkommer den 28. juni. I magasinet kan du blandt andet læse om Revymuseet, der har skiftet navn til Alhambra og har planer om en masse nye tiltag.

Sommer med Strid

Sommeren på Biblioteket Godthåbsvej står i Strids tegn. Vi sætter fokus på Jakob Martin Strids fantastiske univers med tre workshops ledet af scenograf Stine Worm Sørensen.

Sommerbogen på biblioteket

Elsker du bare at læse? Hvorfor så ikke bruge din sommerferie på det og samtidig få chancen for at vinde fede præmier? Hvis du læser og anmelder tre bøger giver biblioteket dig en bog som præmie, og du er med i konkurrencen om at vinde en ipad og masser af bøger på Biblo.dk

Veddys selvportrætter

Veddy er en pige på 21, der har taget fotografier i ca. 3 år. Hun arbejder oftest inde i et studie, og tager mange portrætter, ofte med sig selv som model. Veddys billeder har et meget stærke udtryk og kraftige stemninger, selvom mimikken og kropsproget er minimalt.

Pages