Sommerens events

Sommeren byder på en række aktiviteter og begivenheder på Frederiksberg. Koncerter, festivaler, markeder og meget mere fylder pladser, veje og parker. Samtidig er Frederiksberg en tæt befolket storby, hvor godt 100.000 mennesker lever og har deres hverdag.

Spisehus Fasangården

I juli måned byder Aarstiderne indenfor til Spisehus på Fasangården tre gange dagligt. Der bliver dækket op til fællesmiddag ved langborde – og udenfor i den smukke have, hvis vejret tillader det.

Jazz for Kids

Igen i år vil Frederiksberg og København genlyde af glade jazztoner henover godt en uge i juli. Børnejazz-programmet på Frederiksberg er omfattende i år, bl.a. med et stort Jazz for Kids program i Lindevangsparken, men også andre steder i byen er der koncerter for børn.

Copenhagen Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival fejrer igen i år jazzen i alle dens afskygninger og programmet på Frederiksberg er større end nogensinde med mange – også nye – venues, så der er mulighed for at opleve jazz i alle genrer, indendørs og udendørs og over hele Frederiksberg.

Frederiksberg Høstfest

Den 25. august fejrer vi den danske høst med Frederiksberg Høstfest midt på Frederiksberg Allé med 1200 gæster til økologisk festmiddag ved et langbord på 400 meter. Vælg mellem seks unikke restauranter, som alle hylder de bedste økologiske råvarer fra de dygtigste landmænd.

Pages