Fasanfest i Fasangården

Kom til Fasanfest i Fasangården og brug en dag i historiens og madens tegn. Aarstiderne inviterer i samarbejde med Frederiksberg Kommune indenfor på den historiske Fasangården i Frederiksberg Have, hvor der bydes på både mad og drikke, massevis af workshops og fortællinger.

Børnekoncert i Bakkehusets Have

Allan og Underdrengene spiller børnemusik, der rammer alle! Med et arsenal af de største klassiske børnesange, blandet med nyere danske børnehits, leverer Allan og Underdrengene deres egne rockede og jazz’ede udgaver, man ikke kan sidde stille til.

Teatertur med Revymuseet

Frederiksberg er stedet, hvor nogle af Danmarks største kunstnere har levet, arbejdet – og nu ligger for evigt.

Stafet for livet

Den 26. august kan du være med til at tage kampen op mod kræften, når Frederiksberg er med i Kræftens Bekæmpelses landsdækkende initiativ "Stafet For Livet".

Børneteater: Så hut jeg visker

Riddersalen dykker ned i Frederiksbergs historie, med fortællinger om nogle af de hedengangne personager og for længst glemte steder, der var med til at sætte pangfarver og forlystelser på bykortet.

Danmarks Internationale Gadeteaterfestival

Når Danmarks Internationale Gadeteaterfestival igen i år indtager Frederiksberg, er det med et program, der blandt andet byder på 12 udenlandske forestillinger fra Frankrig, Brasilien, Finland, Tyrkiet, Belgien, USA.

Pages